Un vehicle i un bus de línia s’han vist implicats en un accident aquest dilluns, a dos quarts de nou del matí, a l’avinguda Meridiana (banda Prosperitat), a Nou Barris. En el moment del sinistre, segons fonts municipals, hi havia 50 passatgers a dins de l’autobús però cap d’ells no ha resultat ferit. El conductor del vehicle sí que ha patit ferides de consideració i ha hagut de ser excarcerat pels Bombers i traslladat a l’hospital. El cotxe ha resultat molt malmès.

Arran de la topada, s’ha complicat la circulació d’entrada a Barcelona.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i també tres dotacions i un vehicle de comandament dels Bombers de Barcelona. El bus, de la línia e1, que cobreix el trajecte entre Barcelona i Sabadell, ha tingut també alguns danys al vidre davanter, com s’aprecia a les fotografies d’alguns dels testimonis.

Foto: @eligutes

Retencions de trànsit

L’accident s’ha produït passada la via Favència. La Guàrdia Urbana ha hagut de regular el trànsit en aquest punt i s’han produït retencions. Cap a les 10 h els vehicles accidentats s’han retirat i la situació s’ha normalitzat.