metro barcelona

Dimecres complicat per als usuaris de les línies de metro l’L9 i l’L10 Sud. Una fuita d’aigua que s’ha produït entre les estacions d’Europa-Fira i Gornal provoca retards des de primera hora en un tram del recorregut. Segons ha explicat TMB el servei no està del tot interromput -només un tram de l’L10 sud-, però la circulació dels combois és molt més lenta de l’habitual. El motiu és que els trens han de circular per via única en tots dos sentits. La fuita afecta una de les vies i, per tant, queda inutilitzada. La incidència s’ha detectat poc abans de les 8 h i 12 hores després, encara no s’ha pogut resoldre.

Pel que fa a l’L9, hi ha normalitat entre les estacions d’Aeroport T1 i Fira. Els trens circulen per via única entre Fira i Torrassa -per la via-2- i entre Torrassa i Zona Universitària -per la via 1-.

A l’L10 sud, el servei no funciona entre les estacions de Can Tries | Gornal i Collblanc i els combois circulen per via única entre Foc i Provençana. TMB ha habilitat un bus especial que fa el recorregut entre Can Tries | Gornal i Provençana.

De moment es desconeix quan es podrà retornar a la normalitat al servei ni tampoc per què s’ha produït la fuita d’aigua. Fonts de TMB han assegurat que encara hi ha restes de fang a la via afectada. La situació ha provocat aglomeracions en algunes de les estacions de la línia, tal com expliquen usuaris a les xarxes socials.