Els més curiosos s'hi han acostat per veure els obrers treballant. Després de dos dies intensos, la Diagonal llueix un quilòmetre i mig de paviment nou. A les sis de la tarda només quedava pintar-ne la senyalització. "Avui es posa el punt final a una reforma que va començar ara fa vuit mesos, al juny. Unes obres que han canviat totalment la fisonomía de l'Avinguda Diagonal. L'objectiu: millorar-ne la mobilitat i reordenar l'espai urbà." S'hi han ampliat les voreres i els laterals ara són d'una sola via. Hi incorporen carrils bici segregats amb separadors de cautxú per garantir la seguretat dels ciclistes. El tronc central, en canvi, es manté com abans i hi continuen circulant vehicles propis i transport públic. Unes modificacions que no convencen a tothom. També s'ha canviat l'enllumenat, s'ha habilitat una xarxa Wi-Fi, i ara només queda incorporar-hi part de l'arbrat i del mobiliari urbà. En total, unes obres que han costat més de 12 milions d'euros

Després de dos dies intensos, la Diagonal llueix un quilòmetre i mig de paviment nou. Dissabte es van asfaltar els carrils de la banda mar i aquest diumenge s’ha fet el mateix als de la banda muntanya.

Els treballs han permès ampliar les voreres, els laterals ara són d’una sola via i s’hi han incorporat carrils bici segregats amb separadors de cautxú per garantir la seguretat dels ciclistes.

El tronc central, en canvi, es manté com abans i hi continuen circulant vehicles propis i transport públic. També s’ha canviat l’enllumenat i s’ha habilitat una xarxa Wi-Fi. Ara només queda incorporar-hi part de l’arbrat i del mobiliari urbà. En total, les obres han costat més de 12 milions d’euros.