SANTI VILA conseller de Territori i Sostenibilitat "És la primera de cinc estacions de Ferrocarrils de la Generalitat en què podrem oferir aquest servei. Jo ja els demanava que hem de poder ampliar aquest servei ràpidament, inmediatament a Transports Metropolitans de Barcelona, i com no a tot el sistema de Rodalies."

Cada punt de recollida disposa de fins a 80 compartiments de diferents dimensions perquè es puguin adaptar al volum dels paquets. A més, estan pensats perquè hi puguin accedir persones amb mobilitat reduïda. Les terminals estan obertes els set dies de la setmana amb el mateix horari que les cinc estacions dels FGC en què estan ubicades.

Els usuaris que vulguin utilitzar aquest servei, poden sol·licitar l’entrega al CityPaq a través de la botiga en línia. En el cas dels comerços que encara no s’han integrat al projecte, el comprador pot indicar com a lloc d’entrega la direcció i el codi de l’estació corresponent.

Un cop la comanda arribi a la terminal, el propietari rebrà una notificació amb un codi. El client disposarà de tres dies per recollir el paquet.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha avançat que vol estendre el servei “immediatament” a la xarxa de TMB i de Rodalies.