esllavissada fgc terrassa

(ACN) La línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), la Barcelona-Vallès, està aturada entre les Fonts i Terrassa Rambla per una esllavissada que ha tingut lloc poc després de dos quarts de cinc de la tarda, segons ha informat la companyia ferroviària. D’aquesta manera, la connexió entre Barcelona i Terrassa en ferrocarril ha quedat alterada. Els combois ara circulen entre la plaça de Catalunya i Sant Cugat. Un cop allà, s’ha establert un transport per carretera alternatiu en el tram afectat mentre dura la incidència.

Sense danys personals

L’esllavissada s’ha produït sortint del túnel i en el moment en què ha tingut lloc no hi havia cap tren circulant per la zona, per la qual cosa no hi ha hagut cap afectació personal. El material que s’ha esllavissat ocupa les dues vies, i de moment no hi ha previsió de restabliment del servei. Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d’emergències Ferrocat a conseqüència de l’esllavissada i els bombers hi han enviat sis dotacions per revisar la zona i fer una avaluació dels danys.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Terrassa ha activat el Pla d’emergència municipal, com ha informat l’alcalde del municipi, Jordi Ballart, al seu compte de Twitter.