A partir d’avui, les línies S1 i S2 reprenen el servei, tot i que es mantenen unes quantes modificacions horàries. Però, no serà fins al 18 d’agost que es reprendrà el servei del Funicular de Vallvidrera, un cop finalitzat el període de revisió. Fins divendres, els usuaris podran utilitzar un servei d’autobús substitutori.

La línia que encara està afectada per les obres de millora és l’L6, que va de les estacions de Plaça Catalunya a Reina Elisenda. Aquest tram no circularà fins al 29 d’agost, en què hi haurà servei només en hora punta entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià. Ferrocarrils recorda que les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) no circularan durant el mes d’agost.

D’altra banda, a les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) les nits de divendres i de dissabte entre les 12 de la nit i dos quarts de dues de la matinada, els trens només circularan a partir de Sant Cugat, direcció de Terrassa i Sabadell. En el tram entre Plaça Catalunya i Sant Cugat, Ferrocarrils oferirà servei substitutori amb autobús fins a l’hora de tancament. Malgrat tot es recomana utilitzar serveis alternatius.