Aquest dilluns entra en funcionament la nova zona 24, l’àrea verda destinada a prioritzar l’aparcament per als veïns del barri de Pedralbes. S’activen 944 places verdes d’estacionament regulat entre els límits que formen el carrer de Manuel Ballbé, el del Torrent de les Roses, el camí de Finestrelles, el carrer de la Font del Lleó, el camí de la Mare de Déu de Lorda, el carrer de Castellet, l’avinguda de Pedralbes i la Diagonal.

En demanen l’ampliació i places per a treballadors

L’Associació de Veïns de la Zona Universitària demana que s’ampliï la zona 24 fins al carrer del Capità Arenas. Josep Maria Guillumet, de l’associació, apunta que “molts veïns fan servir el cotxe per anar a aquesta zona a comprar i l’estacionament regulat seria una bona opció”. El president de la Casa de Cantàbria, Jesús Ruiz, demana que també es tinguin en compte les necessitats dels treballadors de la zona, perquè, assegura, hi ha pocs residents que aparquin al carrer en aquest tram. Ruiz creu que una fórmula mixta que prevegi les places d’aparcament per a treballadors seria una bona solució.

Traspàs automàtic de la zona ZU a la 24

Els veïns que estaven anteriorment adscrits a la zona ZU, als carrers compresos entre l’avinguda de l’Exèrcit, el carrer de Jordi Girona, el de Joan Obiols i el de Trias i Giró, passen automàticament a estar adscrits a aquesta nova zona 24.

B:SM ha anunciat que demanarà a l’Institut Municipal d’Hisenda la retirada de dues multes a veïnes que van aparcar al carrer de Jordi Girona abans que entrés en vigor la nova àrea 24.