resultats nou barris eleccions municipals 2023 barcelona

Una nena de set anys va ser atropellada per un patinet elèctric aquest dilluns a la tarda al carrer de Sant Climent, al Raval. Tot i que va rebre un fort cop només va resultar ferida lleu i es troba bé, segons fonts municipals.

Aquest és un dels dos accidents amb patinet elèctric a Barcelona que s’han produït aquest dilluns. Al matí, un patinet elèctric també va atropellar una dona de 72 anys a l’avinguda de Josep Tarradellas, en un pas de vianants. En aquest cas, la dona va ser traslladada a l’Hospital Sagrat Cor, on continua ingressada aquest dimarts per un petit coàgul al cap.

Tres atropellaments en menys d’un mes

Amb aquests dos ja són tres els atropellaments protagonitzat per un patinet elèctric en menys d’un mes. El 29 de març, un patinet elèctric va envestir una dona de 58 anys al carrer d’Aragó, quan es disposava a agafar un taxi. També el mes de març, un conductor de patinet de 25 anys va morir arran d’un sinistre amb un taxi.

Més de 3.000 denúncies en dos mesos

Arran de l’accident del carrer d’Aragó, l’Ajuntament va avisar que incrementaria la vigilància en punts conflictius per als patinets. El consistori ha actualitzat les dades de denúncies d’aquest 2021. Entre els mesos de gener i febrer ha posat 2.953 denúncies a particulars i 467 a empreses de lloguer de vehicles de mobilitat personal. En total, en dos mesos, 3.420 denúncies, mentre que en tot el 2020 van ser prop de 10.000.