Un altre atropellament amb un patinet elèctric implicat. Aquest dilluns a les 11 h, un usuari de patinet, de 36 anys, ha atropellat una dona gran, de 72 anys, en una topada aparatosa que ha tingut lloc a l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’altura d’un pas de vianants.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament, el Servei d’Emergències Mèdiques ha atès al lloc dels fets el conductor del patinet, mentre que la vianant ha estat traslladada a l’hospital Sagrat Cor, on roman ingressada. El seu estat és estable. La dona té un petit coàgul al cap, i ha calgut posar-li diversos punts per tancar la ferida. Just quan ha passat el sinistre, se n’ha fet ressò el compte de Twitter @onvasbarcelona. No han transcendit més detalls del xoc, ni si el patinet anava a més velocitat del compte.

Es tracta del segon atropellament protagonitzat per un patinet elèctric en menys d’un mes. El 29 de març, un usuari de vehicle de mobilitat personal va envestir una dona de 58 anys al carrer d’Aragó, quan es disposava a agafar un taxi. També aquest març, un conductor de patinet de 25 anys va morir arran d’un sinistre amb un taxi. Segons les dades de l’Ajuntament, el nombre de sinistres amb implicació de patinets elèctrics i vehicles de mobilitat personal ha crescut de forma notable els últims anys.