(ACN) La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir aquest diumenge un conductor de ciclomotor que va atropellar un vianant i va triplicar la taxa d’alcohol en dues proves, una per aquest accident i l’altra dues hores després, quan conduïa de forma erràtica una moto de lloguer.

Els agents van intervenir diumenge al matí en un atropellament en un pas de vianants al carrer del Comte Borrell. El conductor i el vianant van resultar ferits lleus. Mentre estaven sent assistits, el conductor va pujar al vehicle i va intentar marxar, però va ser retingut per un altre vianant, que va resultar ferit lleu. Els testimonis del sinistre van retenir-lo fins que van arribar els agents, que li van fer la prova d’alcoholèmia, amb resultat positiu penal de 0,71 mg/l.

Segona prova d’alcoholèmia positiva

El conductor, un jove de 22 anys, va resultar investigat per alcoholèmia positiva i lesions lleus i va marxar del lloc a peu. Però poc més de dues hores després, va ser aturat per una patrulla de la Guàrdia Urbana, que va veure que conduïa un ciclomotor de lloguer de forma erràtica pel carrer d’Urgell.

Els agents van comprovar que era la mateixa persona que havia estat implicada en un sinistre feia unes hores i van procedir a realitzar-li la prova d’alcoholèmia. El resultat va ser lleugerament superior a la primera prova, de 0,73 mg/l. Els agents el van detenir per reincidència d’un delicte contra la seguretat viària.