accident barcelona febrer 2023

Un accident al nus de la Trinitat que ha acabat amb un cotxe bolcat, ha provocat un col·lapse durant unes hores a tots els accessos de la ronda del Litoral per enllaçar amb el nus de la Trinitat a la zona del Besòs. La circulació s’ha normalitzat cap al migdia.

Durant hores el sinistre ha obligat a tallar dos carrils de circulació de la via per sortir de la ciutat. De retruc, hi ha hagut complicacions molt importants a tots els accessos de la ronda del Litoral per enllaçar amb el nus de la Trinitat a la zona del Besòs.

Un altre accident al nus de la Trinitat en sentit contrari

A això cal sumar-hi les complicacions que s’havien produït minuts abans, al mateix nus de la Trinitat, en el sentit contrari, per entrar a Barcelona. Aquí hi ha hagut també un accident entre, com a mínim, dos cotxes que també hi ha complicat la circulació.

accident barcelona febrer 2023

Segon cotxe bolcat en 24 hores

Aquest mateix dijous, un altre cotxe va acabar cap per avall a Barcelona per un accident. Va ser al Poble-sec, concretament, al passeig de l’Exposició, on un vehicle va bolcar i va acabar malmetent dos cotxes més que hi havia estacionats.