Un cotxe ha acabat bolcat enmig de la calçada del passeig de l’Exposició, al barri del Poble-sec, després de patir un aparatós accident on s’han vist implicats diversos vehicles. El sinistre s’ha produït a l’altura de l’edifici 16-20 aquest dijous a la tarda, quan per causes que es desconeixen el cotxe ha acabat cap per avall. A banda, un vehicle estacionat ha patit desperfectes en un dels laterals i la part posterior ha acabat a sobre del cotxe que hi havia al darrere. El conductor del vehicle ha resultat ferit lleu.

Tot plegat ha generat l’expectació dels veïns, que a peu de carrer i també des dels balcons de casa s’han trobat amb una imatge completament insòlita. Per l’accident s’han desplaçat fins al punt del sinistre els Bombers de Barcelona i un dispositiu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

accident poble-sec

Tarda d’accidents a Barcelona

La jornada d’aquest dijous ha estat marcada per diversos accidents a Barcelona. A banda d’aquest al Poble-sec, una estona abans hi ha hagut un sinistre a la ronda del Litoral, en què un motorista ha resultat ferit lleu i el qual ha provocat retencions quilomètriques entre la Zona Franca i la Barceloneta per anar cap al Besòs.

A banda, a primera hora de la tarda hi ha hagut un accident a la C-58 per entrar a Barcelona que ha complicat durant força estona la circulació en aquesta carretera i, també, al nus de la Trinitat i a la C-33.