(EFE) La secció de la CGT d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha denunciat el “deficient servei” ofert tant a passatgers com a treballadors i ha criticat les “ineficaces” mesures aplicades a la xarxa després del tall de l’L4 de metro per obres durant l’estiu.

La CGT ha denunciat en un comunicat aquest divendres que “la contractació estiuenca no ha estat suficient i la reducció del material disponible ha provocat que conductors hagin hagut de quedar-se en cotxera sense vehicles per poder conduir”.

El sindicat denuncia falta de previsió

“No era gaire complicat saber que, tallant el tram central de la línia de metro que passa a prop de les platges de la ciutat, tindríem importants problemes de mobilitat”, han informat.

El sindicat ha afirmat que “la reducció d’autobusos al carrer implica que van tots plens“, fet que provoca “importants retards a les línies, ja que augmenta el temps de cotxe en cada parada”.

Animen els usuaris a presentar queixes del servei

“L’estrès dels treballadors creix exponencialment, ja que, a més, també s’emporten totes les queixes del passatge”, han manifestat en un comunicat en què també han denunciat altres deficiències del servei d’autobús a zones concorregudes.

CGT ha assegurat que “es nota que han passat les eleccions municipals” i ha animat “les persones afectades que transmetin les seves queixes als canals habilitats d’atenció”.