Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al Moll de la Fusta a les 16.30 h, mitja hora abans que altres anys. Ho faran igualment a bord del Pailebot Santa Eulàlia, on l’alcalde, Xavier Trias, els farà entrega de la clau que obre totes les portes de la ciutat. Des d’allà, els Reis es desplaçaran fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, on els esperaran les carrosses i comparses.

A les sis de la tarda, començarà a desfilar la cavalcada de Reis. Recorrerà els carrers de la ciutat des de l’avinguda del Marquès de l’Argentera fins a la de Rius i Taulet. Està previst que les carrosses passin per la plaça d’Antoni López al voltant de les 18.25 h, i per la plaça d’Urquinaona a les 19.10 h. La cavalcada també arribarà fins a la plaça de Catalunya cap a les 19.20 h i a la plaça de la Universitat al voltant de les vuit del vespre. Cap a les 20.30 h, els Reis d’Orient passaran per la plaça d’Espanya i encararan l’últim tram de la rua fins a l’avinguda de Rius i Taulet, on acabarà la cavalcada.

Els cinc quilòmetres de recorregut de la cavalcada afectaran el trànsit de bona part del centre de la ciutat entre les 16 h i les 22 h, aproximadament. Per tal de garantir la mobilitat, el metro reforçarà el servei de les línies amb més combois durant tota la tarda, i estarà obert fins a les dues de la matinada per ser vigília de festiu.