carrers tallats Volta Catalunya

La Volta a Catalunya 2024 arriba a Barcelona en l‘etapa 7 de la competició. Els ciclistes sortiran des de la plaça d’Espanya cap a les 10.30 h i, després de passar pel coll de la Creu de l’Ordal, hauran de pedalar per fer un circuit de sis voltes per la muntanya de Montjuïc. El pas dels esportistes per la nostra ciutat alterarà la mobilitat en alguns punts. Aquests són els carrers tallats a Barcelona i les afectacions al transport públic per la Volta Ciclista a Catalunya 2024.

Carrers tallats per la Volta a Catalunya: etapa 7

El pas de la setena etapa de la Volta per Barcelona comportarà alguns talls de trànsit, sobretot als entorns de la plaça d’Espanya i la muntanya de Montjuïc. Coincidint amb la sortida dels esportistes a partir de les 10.30 h, es preveuen talls al carrer de la Creu Coberta, la plaça d’Espanya, el carrer del Moianès i la Gran Via de les Corts Catalanes.

En la tornada dels ciclistes a Barcelona també es preveuen alteracions de mobilitat. Entre les 12 i les 14.30 h hi haurà talls a la C-31 des d’Hospitalet, la plaça de Cerdà, Gran Via de les Corts Catalanes, plaça d’Espanya, avinguda de la Reina Maria Cristina i l’avinguda de Rius i Taulet. A més, el pas de la competició per la muntanya de Montjuïc comportarà talls de trànsit al carrer de la Guàrdia Urbana, passeig de Santa Madrona, avinguda de l’Estadi, avinguda Miramar, carretera de Montjuïc, plaça de la Sardana, avinguda del Castell, passeig del Migdia, passeig Olímpic, avinguda de l’Estadi, plaça de Sant Jordi, avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia.

Recorregut Volta Ciclista Catalunya 2024 a Barcelona

Busos desviats per la Volta a Catalunya 2024

TMB preveu que més d’una dotzena de busos modifiquin el recorregut o la freqüència de pas per la Volta Ciclista a Catalunya. Les línies afectades són: D20, H12, H16, V5, 13, 46, 55, 65, 79, 109, 125, 150 i la ruta vermella del bus turístic.