Els operaris ja han fet efectiu el canvi sentit de circulació al carrer de la Llibertat, a la Vila de Gràcia. A partir d’aquest dissabte els vehicles circulen des del carrer de Milà i Fontanals cap a Torrent de l’Olla, en sentit Llobregat.

canvi sentit carrer Llibertat

La modificació respon a les queixes dels veïns pel trànsit generat amb les obres del Mercat de l’Abaceria. Els treballs van obligar a canviar el sentit a la travessera de Gràcia i amb això, el carrer de la Llibertat s’havia convertit en una drecera per anar en sentit Besòs.

Els veïns fins i tot van denunciar que el pas constant de camions i furgonetes trencava balcons del carrer de la Llibertat i arrencava cablejat dels edificis. Després de mobilitzar-se uns quants cops tallant la via, el consistori va crear una taula de treball per trobar una solució. Finalment, la proposta veïnal de modificar la marxa del trànsit s’ha aplicat, tot i que amb un mes de retard.

A partir d’ara, els vehicles desviats de la travessera de Gràcia tindran només l’opció de baixar pel carrer del Torrent de l’Olla fins a arribar al carrer de Còrsega. Els veïns confien que la nova direcció dels vehicles resolgui els embussos de trànsit. Les tasques de fresatge i pintura comportaran talls puntuals a la circulació al llarg del cap de setmana.