obres parc Glòries bus

Des d’aquest dimarts, els busos no travessen la plaça de les Glòries pel mig per poder completar les obres del parc i la connexió del tramvia. Això alterarà durant uns mesos el recorregut de les línies 7 i H12, que s’han de desviar i vorejar les Glòries per dalt o per baix en funció del sentit. Els busos podran tornar a creuar la plaça quan tinguin el carril definitiu davant del Museu del Disseny i aniran en paral·lel a les vies del tramvia.

La parada que hi havia al mig de les Glòries ha quedat anul·lada i se n’ha habilitat una de nova al carrer de la Independència entre la Gran Via i la Meridiana. Cap al centre, els busos que van per la Diagonal o la Gran Via es desvien per Independència, Aragó i Los Castillejos. En canvi, els busos que venen del centre per la Gran Via segueixen la ruta per Los Castillejos, Bolívia i Badajoz per continuar després per la Gran Via o la Diagonal.

Les noves Glòries

Quan encara falten mesos per culminar les obres del parc, hi ha elements que ja comencen a prendre forma, com ara la futura àrea de joc infantil, que tindrà dues anelles gegants. També avança la connexió del tramvia, amb les vies, la catenària i les marquesines de la parada que hi haurà al Museu del Disseny. A més, també es fa veure la imponent illa Glòries, una promoció d’habitatge públic al costat del Mercat dels Encants.