Rètol bus a demanda de Montbau

Els veïns dels barris del Farró i Galvany podran moure’s amb un nou bus a demanda a partir del 28 de novembre. TMB i l’Ajuntament de Barcelona posen en marxa aquest servei per facilitar la mobilitat del veïnat i acostar-lo a serveis bàsics de la zona com ara el CAP Adrià o l’Hospital Plató. Aquest bus a demanda se suma als que ja funcionen a Montbau, Torre Baró i Torre Baró Sud-Vallbona Sud.

El bus a demanda tindrà 16 parades fixes

El nou bus a demanda disposarà de 16 parades fixes per escollir el lloc i l’hora de pujada i de baixada. Les peticions es podran fer a través de l’aplicació mòbil El Meu Bus. Segons informa Transports Metropolitans de Barcelona, els usuaris només s’hi hauran de registrar i fer la reserva. Quan no hi hagi peticions el bus es mantindrà aturat per evitar emissions.

Servei en proves a partir del 21 de novembre

Entre el 21 i el 25 de novembre hi haurà un servei en proves del bus a demanda per donar a conèixer aquest nou servei a la ciutadania. Durant aquest període no caldrà validar els títols de transport i els usuaris tindran l’ajuda d’un informador.