El bicibús de Sant Antoni ha reunit aquest divendres usuaris d’aquesta iniciativa, però de diversos punts del món. Seguidors internacionals provinents de Portland (els EUA); Glasgow, Cardiff i Worcester (el Regne Unit), i Colònia i Frankfurt (Alemanya) han volgut viure en primera persona l’experiència de Barcelona. Tots ells han agafat la bicicleta i s’han sumat a les famílies que han portat els nens i nenes a l’escola fent el recorregut des del Mercat de Sant Antoni fins a la Model.

Als visitants del bicibús els ha sorprès el caire festiu que té aquesta fórmula per arribar a les escoles. Hi ha famílies que fan el recorregut amb música.

Durant dos dies, Barcelona ha estat l’escenari d’una trobada internacional de bicibusos d’arreu del món per debatre i compartir experiències amb la mobilitat escolar en bicicleta. Hi han participat una vintena de persones. Totes elles comparteixen que la mobilitat no està pensada per als infants.

Dos anys d’expansió

El bicibús a Barcelona ja fa dos anys que va començar i en aquest temps ha anant creixent fins a expandir-se amb més de 15 línies a set districtes. El model s’ha convertit en un exemple i ha despertat l’interès també més enllà de la ciutat.

Les 10 propostes del bicibús per als partits de cara a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona
Demanen que es millori la infraestructura de carrils bici i la seguretat dels ciclistes i més aparcaments als entorns escolars