Una avaria en un tren a la sortida de l’estació de Gornal dels FGC de la Línia Llobregat-Anoia ha afectat aquest dijous en hora punta els usuaris. Els servei de trens ha estat aturat amb origen Plaça d’Espanya durant mitja hora.

L’empresa ha comunicat la incidència a través d’un tuit poc abans de les 8.20 h. Els operaris han remolcat el tren fins a l’estació de l’Hospitalet – Avinguda del Carrilet per poder així restablir el servei, que ha tornat a funcionar a les 8.45 h.

FGC inicia les obres per allargar l’L8

Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat recentment unes obres que han de permetre allargar l’L8 i connectar la plaça d’Espanya amb Gràcia. Els treballs impliquen obrir un gran forat a la Gran Via entre els carrers de Llança i Vilamarí, on s’ha de posar una tuneladora que obrirà quatre quilòmetres de túnel. Els treballs es preveu que durin cinc anys i generin incidències a la Gran Via, al carrer del Comte d’Urgell i a la travessera de Gràcia, on s’obriran els pous per a les tres estacions noves: Hospital Clínic, Francesc Macià i Gràcia. La inversió prevista és de 300 M €.