bitllets renfe gratis

Un atropellament mortal a Bellvitge ha provocat retards en vuit línies de Rodalies de Catalunya. L’incident ha estat, segons ha comunicat Adif a Renfe, en un “punt no autoritzat” de la xarxa. Això ha afectat el servei entre el tram de Barcelona Sants i Bellvitge. Els fets s’han produït pels volts de les 13.45 h i les línies afectades han estat l’R2, R2 Nord, R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17, segons ha informat Renfe.

La circulació per les dos vies s’ha restablert a les 15:36 h , els horaris i freqüències de pas s’han recuperat de forma progressiva.

Trens aturats i queixes dels usuaris

Les queixes per l’aturada del servei no s’han fet esperar a les xarxes socials. En resposta a les crítiques, Rodalies de Catalunya ha informat que en cas d’atropellament, el tren afectat “s’ha d’apagar per seguretat”. Això inclou l’aturada de la circulació i, també, de tota la maquinària del comboi.

Una de les últimes incidències més destacades a la xarxa de Rodalies va ocórrer el 20 de juny, quan l’R2 Nord va haver d’aturar-se completament per un home amb un ganivet dins d’un tren.