El servei de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya ha estat durant gairebé una hora sense servei per la presència d’un home amb un ganivet dins d’un tren. Així ho ha confirmat la mateixa companyia. Els fets han tingut lloc a les 16 hores d’aquest dilluns i els trens no han circulat en cap dels dos sentits de la marxa per una “qüestió d’ordre públic”. Segons han explicat alguns testimonis i ha confirmat la companyia, es tractava d’un home amb un ganivet a l’interior del primer vagó, que ha amenaçat els viatgers. Des de l’interior del vagó on s’ha produït l’acció vandàlica s’ha comunicat per megafonia la incidència. Un cop s’ha detingut el tren, els viatgers han intentat fugir saltant del vagó.

Les primeres actuacions les ha realitzat la policia local de Montcada, que, posteriorment, han demanat el suport dels Mossos d’Esquadra, que s’han personat al lloc dels fets. L’agressor ha estat detingut per amenaces amb arma blanca i ha quedat sota la custodia del Mossos.

Retards de fins a 25 minuts

Rodalies de Catalunya ha informat que hi hagut retards de 25 minuts. Després, la línia s’ha restablert amb normalitat.

Usuaris fora dels trens a Montcada i Reixac

Alguns usuaris han compartit imatges a les xarxes socials de com estan abandonant els vagons d’un dels trens aturat a Montcada i Reixac.