Les línies verdes que delimiten les noves places ja fa dies que estan pintades, també s'han col·locat nous parquímetres i els veïns han rebut les targetes que els acrediten com a residents. De fet, alguns dels vehicles estacionats ja exhibeixen avui els tiquets de control que a partir de demà seran imprescindibles. Gràcies a aquesta ampliació l'àrea verda a Sant Martí incorpora un total de 287 places preferents per a veïns. A la zona 19 hi ha la majoria d'aquests nous aparcaments, 234, situats al costat mar de la Gran Via, al carrer de Perú i el passatge del Tèxtil. La resta, 53 se sumen a la zona 8, concretament al carrer de la Marina, Pallars i Pujades. Les noves places funcionen en el règim d'horaris i pagament habitual. De dilluns a divendres, de les vuit del matí a les vuit del vespre, els vehicles de no residents només podran estacionar un màxim de dues hores i pagant la corresponent taxa. Durant les nits i els caps de setmana l'estacionament serà lliure i no hi haurà restriccions.

El gruix de les noves places preferents per a veïns de la zona 19 es distribueix en tres carrers: el cantó mar de la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers de Bilbao i Selva de Mar; el carrer de Perú entre el carrer de Fluvià i Selva de Mar, i el passatge Tèxtil entre els carrers d’Espronceda i Bac de Roda.

Les altres 53 places de la zona 8 es distribueixen pel carrer de la Marina entre el carrer dels Almogàvers i Llull; i també entre els carrers de Pallars i Pujades entre carrer de Marina i Joan d’Àustria.

Les noves places funcionen amb el mateix règim d’horaris i pagament que les de la resta de la ciutat. L’horari de pagament serà de dilluns a divendres, des de les 8 h fins a les 20 h. Els vehicles de no residents només podran estacionar un màxim de dues hores i pagant la corresponent taxa.