(ACN) Un vol d’EasyJet s’ha cancel·lat aquest dissabte a l’aeroport del Prat en una nova jornada de vaga dels tripulants de cabina, segons han informat fonts sindicals amb dades fins a les 13 hores. El vol afectat havia de viatjar de Barcelona a París. Al conjunt de l’estat espanyol són tres els vols cancel·lats, ja que sumat al de la capital catalana tampoc han operat el Palma de Mallorca-Berlín ni el Berlín-Palma de Mallorca. Pel que fa als vols amb retard, n’hi ha cinc amb sortida a Barcelona i set amb arribada a l’aeroport del Prat. La resta de retards a l’estat són als aeroports de Màlaga (10) i Palma de Mallorca (15).

Segons el secretari general d’USO a EasyJet, Miguel Galán, la incidència està sent “baixa o limitada” aquest dissabte i ho ha atribuït al fet que l’empresa ha mantingut gairebé la totalitat de la programació que tenia assignada “com a serveis mínims”. A més, han denunciat que han portat tripulació d’altres països per operar a l’estat.

Fonts sindicals han mantingut la postura “oberta al diàleg” i la negociació i ha lamentat la postura “inamovible” de la companyia fins ara.