L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) engegarà aquest cap de setmana tasques de pavimentació al nus de la Trinitat que comportaran talls de trànsit entre la ronda de Dalt i la C-58 fins a la incorporació de la Meridiana en sentit nord.

Aquest divendres a les 22.30 h i fins a les 10 h de dissabte es tallarà la connexió entre la ronda de Dalt i la C-58 en direcció a Manresa. Els usuaris, per tant, s’hauran de desviar per la sortida número 1. Les obres també afectaran la connexió entre la ronda de Dalt i la pota nord de la B-20 en sentit Montgat. El desviament alternatiu, en aquest cas, es farà per la ronda del Litoral fins a la sortida 30.

Durant el cap de setmana les obres afectaran la connexió entre la ronda de Dalt i la C-58 en sentit Manresa. En aquest cas, també estarà tancat l’accés directe des del Centre Comercial la Maquinista i del carrer de Ferran Junoy a la C-58. A la tarda, en canvi, les restriccions afectaran la ronda de Dalt a l’altura del nus de la Trinitat.

200.000 vehicles de mitjana diaris

En total es renovaran 18.000 m² de paviment i les obres s’allargaran també el pròxim cap de setmana. Segons l’AMB, les rondes de Barcelona són les vies amb la intensitat mitjana diària més elevada de Catalunya. Diàriament hi circulen uns 276.000 vehicles. D’altra banda, també s’hi han realitzat altres tasques de manteniment com la millora de l’enllumenat amb tecnologia LED, treballs de neteja i obres de reposició.

El mes de novembre ja es van produir diverses afectacions de trànsit a la ronda del Litoral per obres de pavimentació. Es tracta d’uns treballs sense periodicitat fixa que s’acostumen a realitzar durant els mesos d’estiu.