vaga ryanair

(ACN) – La vaga dels tripulants de cabina de Ryanair ha provocat aquest dimecres fins a les 19 hores quatre vols cancel·lats a l’aeroport del Prat i 31 retards sumant també els de l’aeroport de Girona. En concret, s’han suspès els vols de primera hora d’anada i tornada a Milà (Bèrgam) i Brussel·les, segons ha informat USO, un dels sindicats convocants de l’aturada.

De fet, a l’estat tots els vols que s’han suspès arran de l’aturada han sigut amb origen o destinació a l’aeroport barceloní. Pel que fa als retards a l’aeroport del Prat, se n’han produït 23: 14 en les sortides i 9 en les arribades.

169 retards a tot l’estat

A més, s’han registrat vuit retards a Girona: quatre en les sortides i quatre en les arribades. Amb tot, al conjunt de l’estat la vaga ha provocat 169 retards.

Dimecres passat, la jornada de vaga es va tancar amb 60 retards a l’aeroport del Prat fins a les set de la tarda, concretament en 24 sortides i 36 arribades i cap cancel·lació, mentre que a Girona van patir demores en 10 vols, dels quals cinc eren sortides i cinc arribades. Aquest dimarts, es van produir retards en 18 vols però sense cap cancel·lació per la vaga de l’aerolínia.