temps setmana santa 2022 barcelona catalunya

Els mapes ja perfilen els escenaris del temps que tindrem per la Setmana Santa 2022 a Barcelona i Catalunya. El fred dels primers dies del mes d’abril ja fa dies que és història. La gran fredorada que va deixar rècords històrics absoluts en un mes d’abril va donar pas a una pujada clara de la temperatura, amb registres que fins a 25 o 26 graus a Barcelona els dies 7 i 8 d’abril, uns registres que podrien assolir-se de cara a dissabte.

T’expliquem la previsió del temps per als dies de Setmana Santa 2022 a Barcelona i a Catalunya.

Sol i caloreta els dies clau

El sol dominarà bona part dels dies clau de la Setmana Santa amb temperatures que recordaran més a finals de maig que a mitjans d’abril.

El sol serà el protagonista de divendres i dissabte, amb temperatures màximes que podran superar els 25 ºC de manera puntual.

De nit serà difícil baixar dels 16/17 ºC i l’ambient serà de primavera molt avançada, especialment divendres i dissabte.

El temps de Setmana Santa 2022 a Barcelona, per dies

  • Dijous, 14 d’abril: ambient assolellat en general, amb estones de núvols. Temperatures màximes de fins a 21 ºC i mínimes d’uns 13 ºC.
  • Divendres, 15 d’abril: ambient assolellat en general, amb núvols al matí. Temperatures de fins a 26 ºC de màxima i mínimes de 14 ºC.
  • Dissabte, 16 d’abril: cel serè i temperatures màximes que pujaran una mica més, fins als 26 ºC. També les mínimes: 17 ºC.
  • Diumenge, 17 d’abril: es manté l’ambient assolellat en general i apareixeran alguns núvols. Baixen les temperatures: màximes de 22 ºC i mínimes de 15 ºC.
  • Dilluns, 18 d’abril: sol amb núvols. Les temperatures continuaran la tendència a la baixa, amb màximes de 21 ºC i mínimes de 14 ºC.