previsió del temps 21 abril 2024 Barcelona

La previsió del temps per a diumenge anuncia una jornada encara força estable, tot i la presència de núvols baixos al matí. A darrera hora del dia les nuvolades augmentaran i anunciaran l’arribada d’un canvi de temps.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: matinada fresca.
  • 9 h: núvols a primera hora.
  • 12 h: més estones de sol.
  • 15 h: migdia agradable.
  • 18 h: augment dels núvols des de nord.
  • 21 h: cel més ennuvolat.

Augment dels núvols a última hora de la tarda

Matí marcat per la presència de capes de núvols baixos a Barcelona i l’entorn metropolità. Els núvols s’aniran trencant gradualment a partir de mig matí i donaran pas a un migdia amb més estones de sol. A la tarda, per contra, augmentaran les nuvolades des del nord de l’entorn metropolità. Al vespre no es descarta algun ruixat cap a l’entorn del Montseny.

Ambient suau al migdia, lleugerament més fresc que dissabte.

Pluja dilluns i ambient quasi hivernal tota la setmana

Dilluns serà un dia inestable i amb força estones de paraigua. Matí de cel gris i plugims o xàfecs intermitents, no gaire abundants pel que fa a precipitació “a priori”. Entre la tarda i el vespre s’activaran xàfecs i tronades cap al Maresme i el Vallès Oriental. A darrera hora del dia podrien arribar a la façana litoral.

Sant Jordi de cel canviant, amb estones de sol al migdia però sense descartar la possibilitat d’algun xàfec a primera hora, o bé avançada la tarda. Es mantindrà la fresca.

La temperatura es mantindrà per la banda baixa al llarg de tota la setmana.