previsió del temps 22 agost 2023

La previsió del temps per a aquest dimarts no indica cap novetat, ni pel que fa a la temperatura ni tampoc a l’estat del cel, que continuarà ben serè. Nit molt dura i de maldormir i migdia amb màximes que tornaran a tocar els 35 ºC especialment als barris de muntanya. Onada de calor ben bé fins divendres.

Previsió del temps horari per a Barcelona:

  • 6 h: nit molt dura
  • 9 h: se superaran els 30 ºC amb facilitat
  • 12 h: sense núvols
  • 15 h: més de 35 ºC als barris de muntanya
  • 18 h: alguns núvols prims
  • 21 h: nit excepcionalment càlida

La calor no dona treva

Nit molt feixuga, un cop més. La temperatura mínima ha quedat una mica per sota respecte de la nit anterior, però no ha baixat dels 27 ºC en una altra matinada tòrrida arreu.

Partint d’aquesta base, la temperatura s’enfilarà ràpidament fins als 30 ºC i tornarà a superar els 35 ºC a les hores centrals del dia, especialment als barris de muntanya.

Cel ras durant bona part de la jornada, entelat per núvols prims a partir de mitja tarda, que l’únic que comportaran és que la nit de dimarts a dimecres sigui especialment dura i amb mínimes que podrien quedar a tocar dels 30 ºC.

Onada de calor fins divendres

La temperatura encara pot fer un nou salt endavant aquest dimecres, tant de dia com de nit. Es tornaran a tocar els 35 ºC ben bé fins divendres, moment en què sembla que, a poc a poc, la temperatura baixarà.

A hores d’ara el bri d’esperança és el cap de setmana, quan alguns models indiquen un descens més contundent. Malgrat tot, encara no hi ha consens i alguns escenaris no descarten que la calorada es pugui allargar encara una mica més.