La previsió del temps per a dimecres continua anunciant calor de plena canícula i molta xafogor. El cel es mantindrà poc ennuvolat en general, per bé que l’increment de la humitat ambiental afavorirà la presència d’alguns núvols costaners.

Matí: sensació de xafogor marcada i núvols trencats a primera hora

El dia es llevarà amb poca fresca i molta humitat. Els pocs núvols baixos que hi haurà durant el matí es trencaran molt ràpidament.

La temperatura s’enfilarà amb celeritat i assolirà registres pròxims als 30 graus abans del migdia. El vent bufarà feble.

Tarda: sol enterbolit i marinada menys enèrgica

El sol es veurà una mica més esmorteït, però tot i això continuarà dominant el sol fins ben entrat el vespre, quan els núvols seran una mica més abundants.

El vent bufarà feble de component marítim, amb ratxes menys importants que dimarts. La situació marítima serà bona, amb marejol.

La xafogor serà intensa a causa de l’increment de la humitat relativa tot i que el termòmetre assenyalarà registres similars als de dimarts.

Canvi de temps per al cap de setmana

Hi haurà un canvi de temps a partir del cap de setmana. La calor de plena canícula ens continuarà acompanyant fins divendres. El termòmetre experimentarà poques variacions arran de mar els pròxims dies. Cap al prelitoral i l’interior, per contra, la calor serà força més intensa.

L’arribada d’un embossament d’aire fred a partir de dissabte farà baixar novament la temperatura i accentuarà la inestabilitat, sobretot de cara a diumenge i dilluns.