La previsió del temps de dijous encara ens fa parlar d’algunes precipitacions, les darreres de la borrasca. Serà una jornada canviant, amb molts núvols, i ruixats entre la matinada i primeres hores del matí. A la tarda s’allunyaran definitivament les precipitacions i s’obriran moltes clarianes.

  • 9 h: fiqueu el paraigua a la bossa abans de sortir.
  • 12 h: les precipitacions s’aniran retirant.
  • 15 h: obertura d’algunes clarianes.
  • 18 h: ambient fred i cel canviant.
  • 21 h: vespre quasi hivernal.

Matí: la traca final de la borrasca

Entre la matinada i primeres hores del matí s’escaparan els darrers xàfecs i tempestes de la borrasca. Hi haurà ruixats, localment intensos encara, que aniran de baixa al llarg del matí.

Abans del migdia s’obriran ja algunes clarianes.

L’ambient serà fred, gairebé hivernal.

Tarda: primeres estones de sol després de tres dies grisos

El temps millorarà clarament amb el pas de les hores. Les clarianes guanyaran terreny de sud a nord i desapareixeran del tot els xàfecs. Malgrat tot, encara pot escapar-se alguna darrera gotellada al nord de Barcelona.

El cel estarà força clar a darrera hora de la jornada.

La sensació de fred serà marcada a partir del vespre, tan bon punt es pongui el sol.

Cap de setmana ventós i totalment hivernal

El vent girarà al nord a partir de divendres, per bé que a Barcelona i rodalia es farà notar més de cara al cap de setmana. L’ambient serà fred, totalment hivernal, diumenge.

Cal apuntar el risc d’alguns xàfecs entre dissabte a la tarda i diumenge entre el Maresme i el Vallès Oriental. Diumenge la cota de neu voltarà els 400 metres a la rodalia del Montseny.