Encetem setmana i el temps no vol tenir gaires canvis. Si de cas, encara passarem més calor, perquè el vent de garbí farà enfilar força la temperatura.

Matí: encara clarianes i calor intensa

Dilluns variable, amb alguns núvols matinals que aniran marxant amb el pas de les hores i que es trencaran a mig matí. Mínimes tropicals a gairebé tot Barcelona i la resta del litoral.

Tarda: Molt ennuvolat però, en principi, sense pluja

El migdia en general serà més net i assolellat. Ara bé, ràpidament durant la tarda arribaran núvols des del sud que deixaran el sol tèrbol. Entrada la tarda cel tapat, fins i tot. De pluja no en tindrem, malgrat que la tarda quedarà de temps rúfol i tot.

La temperatura serà xafogosa i la màxima voltarà els 30 graus arreu. Calor acompanyada de vent feble de garbí, que sí que provocarà una mar una mica més remenada passat el migdia.

Poca pluja a Catalunya

A la resta del país tampoc no hi haurà gaire sarau meteorològic. Passat el migdia algun ruixat al Pirineu lleidatà o els Ports, i més sol a la Costa Brava.

Temps calorós arreu, amb nit xafogosa a la costa i tarda de 27 a 33 graus a moltes comarques.

El vent de garbí es reforçarà a la Costa nord, cosa que farà que hi hagi maror a la costa. Precaució.

Dies càlids fins ben entrada la setmana

Els propers dies el sol esmorteït per núvols prims i la temperatura càlida continuaran dominant a casa nostra. El temps seguirà, doncs, estiuenc. En tot cas, fins dimecres, en què els núvols es faran més gruixuts i deixaran algun xàfec, que vindrà acompanyat de fang.