Pablo Martín Páez Gavira, més conegut com a Gavi, és sens dubte un dels noms propis de l’any al FC Barcelona. La jove perla del Barça és el protagonista d’un documental exclusiu de ‘La porteria’ de betevé, que s’ha estrenat aquest dimecres 22 de desembre. ‘Gavi, el príncep de Los Palacios’ és una peça audiovisual feta pel programa dirigit per Pitu Abril, que explica la importància de tota aquella gent que l’ha rodejat per arribar on és avui. Un equip de ‘La porteria’ s’ha desplaçat fins a la localitat natal de Gavi, Los Palacios, a Sevilla, per parlar amb els primers entrenadors del futbolista actual del FC Barcelona. Des d’allà, els protagonistes que ho van viure expliquen el seu fitxatge al Betis en edat benjamí i com el Barça el va fitxar en edat aleví. El documental també explica la seva progressió a La Masia amb personatges com Jordi Roura o Garcia Pimienta.

Imatges inèdites de Gavi quan era un nen

El documental ‘Gavi, el príncep de Los Palacios’ treu a la llum imatges inèdites del jugador del Barça quan era un nen, fent gols espectacular a l’estil Leo Messi. A banda de donar veus als seus primers entrenadors, i aquells que van ser claus en la seva arribada al Barça, el documental també dona un protagonisme especial als amics de Gavi, el seu cercle més íntim, així com també la gent de la seva escola de Los Palacios. Això permet conèixer el futbolista des d’un vessant molt més personal i descobrir anècdotes com quin era el seu ídol futbolístic o perquè se li descorden els cordons de les botes quan juga.

Gavi i Pedri, els dos últims protagonistes d’un documental de ‘La porteria’

Gavi segueix els passos de Pedri, que també va enlluernar el barcelonisme la temporada passada. De fet, Pedri també va ser protagonista d’un documental exclusiu extens de ‘La porteria’, fet en aquest cas des de Tegueste, la localitat natal de Tenerife del migcampista del Barça. Ara, un any després, els orígens de Gavi i el seu fitxatge pel Barça centren totes les mirades.