El Club Natació Atlètic-Barceloneta sabia que no podia fallar davant el Radnicki a la sisena jornada de la fase regular de la Champions de waterpolo i no ho ha fet. Els mariners han superat el conjunt serbi per un clar 13 a 7 i ja tenen tres victòries en aquesta fase de grups, en la qual sumen 10 punts.

L’Atlètic-Barceloneta sentencia al descans

Els jugadors entrenats per Elvis Fatovic han volgut sentenciar l’enfrontament aviat, conscients de la importància del matx davant un equip de la part baixa de la classificació. Per aquest motiu, tot i un primer parcial relativament igualat (4-2 per als mariners), al segon enfrontament ja estava decidit. El parcial de 5 a 1 ha deixat el partit sentenciat al descans (9 a 3), cosa que ha permès dosificar esforços.

La propera jornada serà important

A la segona meitat el partit s’ha igualat perquè tots dos conjunts sabien que l’enfrontament estava resolt. Els serbis han aconseguit emportar-se el tercer període (2-3) per tal de retallar distàncies, però al final la victòria ha caigut sense gaires problemes del costat de l’Atlètic-Barceloneta amb un parcial de l’últim quart de 2 a 1 favorable als mariners.

L’Atlètic-Barceloneta acaba l’any amb victòria clara i contundent, cosa que li permet afrontar la resta de la competició l’any que ve amb menys angúnies. Tot i això, el 2022 començarà amb un altre partit important, novament a casa, davant el VK Novi Beograd. Serà l’11 de gener a partir de les 20.15 h a la piscina de Sant Sebastià.