‘Hereditary’

Any: 2018
Duració: 126 min
País: els Estats Units
Direcció: Ari Aster
Repartiment: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro i Ann Dowd
Gènere: terror

A la casa de la família Graham comencen a passar coses estranyes després de la mort de l’àvia, que deixa en herència la casa familiar a la seva filla Annie. Ella, una galerista casada i amb dos fills, no va tenir una infantesa gaire feliç amb la mare i la seva mort li fa pensar que ara és moment de passar pàgina, però no serà així. Els seus dos fills comencen a veure fantasmes.

‘Nadie nos mira’

Any: 2017
Duració: 102 min
País: l’Argentina
Direcció: Julia Solomonoff
Repartiment: Guillermo Pfening, Cristina Morrison, Elena Roger, Paola Baldion, Rafael Ferro,Marina Artigas, Kerri Sohn i Ana Carolina Lima
Gènere: drama

En Nico és un actor argentí que es trasllada a Nova York per provar sort. Les coses no acaben de sortir-li com s’esperava i acaba treballant com a cuidador d’un bebè, amb qui queda unit de manera inesperada.

‘Las guardianas’

Any: 2017
Duració: 134 min
País: França
Direcció: Xavier Beauvois
Repartiment: Nathalie Baye, Iris Bry, Olivier Rabourdin, Laura Smet, Yann Bean, Cyril Descours i Ophélie-Marion Debiais
Gènere: drama

És l’any 1915, en plena I Guerra Mundial. Els homes són al front i les dones s’han quedat a casa, en un petit poble francès, defensant les terres. L’Hortense, una mare de família, acull una jove sense pares perquè l’ajudi. La connexió és absoluta des del primer moment.

‘El orden divino’

Any:  2017
Duració: 96 min
País: Suïssa
Direcció: Petra Biondina Volpe
Repartiment: Marie Leuenberger, Maximilian Simonischek, Rachel Braunschweig, Sibylle Brunner,Marta Zoffoli, Bettina Stucky, Noe Krejcí, Finn Sutter i Peter Freiburghaus,
Gènere: drama

El 1971, les dones a Suïssa encara no podien votar. La Nora, una mestressa de casa i mare de dos fills, viu en un poble petit on les protestes pels drets civils no abunden precisament. Un dia, davant la negativa del seu marit perquè accepti un lloc de treball, decideix començar la revolució.

‘Con amor, Simon’

Any: 2018
Duració: 110 min
País: els Estats Units
Direcció: Greg Berlanti
Repartiment: Alexandra Shipp, Logan Miller, Keiynan Lonsdale, Jorge Lendeborg Jr., Talitha Bateman, Tony Hale, Natasha Rothwell, Miles Heizer i Joey Pollari
Gènere: comèdia, drama

El Simon Spier és un jove de 16 anys que no s’atreveix a dir a l’institut que és homosexual. Un dia, per un error a l’hora d’enviar un correu, la cosa es complica.

‘Miss Kiet’s Children’

Any: 2016
Duració: 115 min
País: Holanda
Direcció: Petra Lataster-Czisch i Petra Lataster-Czisch
Gènere: documental 

Documental sobre una classe de nens refugiats a Holanda, en un espai que no coneixen, amb una professora nova i un idioma que no entenen.

‘Tully’

Any: 2018
Duració: 94 min
País: els Estats Units
Direcció: Jason Reitman
Repartiment: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass, Emily Haine i Ron Livingston
Gènere: comèdia

La Marlo (Charlize Theron) és una mare amb tres fills, l’últim un nounat, que mai no té un moment de tranquil·litat. Un dia rep un regal inesperat per part del seu germà: una noia que l’ajudarà amb els seus fills durant les nits, amb la qual acabarà tenint una relació única.

‘El mundo es suyo’

Any: 2018
Duració: 92 min
País: Espanya
Direcció: Alfonso Sánchez
Repartiment:  Alberto López, Alfonso Sánchez, Carlos Olalla i Carlos Urban
Gènere: comèdia

El Rafi arriba a casa del Fali amb una maleta perquè la seva dona l’ha feta fora de casa. El seu amfitrió, però, està molt enfeinat perquè ha de complir una sèrie d’objectius domèstics. La cosa s’embolica fins a situacions extremes.

‘Superagente canino’

Any: 2018
Duració: 92 min
País: els Estats Units
Direcció: Raja Gosnell
Repartiment: Will Arnett, Ludacris, Natasha Lyonne, Bern Collaco, Andy Beckwith, Clem So, Delia Sheppard, Cristina Dohmen, Daniel Eghan, Omar Chaparro i Kerry Shale
Gènere: comèdia, aventures

Després d’un intent fallit de rescatar un bebè de panda robat, l’oficial caní Max haurà de treballar de manera conjunta amb Frank, un agent de l’FBI per infiltrar-se en un nou objectiu dels lladres: un certamen caní a Las Vegas.

Aquí trobareu el programa sencer: