Els amants del cinema ja esperen l’arribada de les estrenes de la setmana. A ‘La cartellera’ escalfem motors i us avancem algunes novetats: una dona atrapada pels seus sentiments a les muntanyes del Caucas, a ‘Dede’; el documental ‘Caramón: flamenco i revolución’ o la misteriosa aparició d’una jove en la vida d’un escriptora d’èxit, a l’últim film de Polanski, ‘Basada en hechos reales’, entre moltes d’altres.

‘Dede’

Any: 2017
Duració: 97 min
País: Geòrgia
Direcció: Mariam Khatchvani
Repartiment: George Babluani, Natia Vibliani, Girshel Chelidze i Nukri Khachvani
Gènere: drama

Una dona viu a les profundes muntanyes del Caucas, en territori georgià, una zona difícil per saltar-se les tradicions en benefici dels sentiments.

‘Basada en hechos reales’ 

Any: 2017
Duració: 110 min
País: França
Direcció: Roman Polanski
Repartiment: Emmanuelle Seigner, Eva Green, Vincent Pérez i Damien Bonnard
Gènere: thriller, drama

Una novel·lista d’èxit, sensible i turmentada, es veu paralitzada per la idea de tornar a escriure un llibre. Enmig d’aquesta crisi apareix una jove encantadora i intel·ligent. Ha arribat a la seva vida per ajudar-la o per destruir-la?

‘El hombre que mató a Don Quijote’ 

Any: 2018
Duració: 133 min
País: el Regne Unit
Direcció: Terry Gilliam
Repartiment: Jonathan Pryce, Adam Driver, Olga Kurylenko, Stellan Skarsgard, Joana Ribeiro,Óscar Jaenada, Jordi Mollà, Rossy de Palma, Jason Watkins i Paloma Bloyd i Sergi López
Gènere: aventura, comèdia

El Toby, un director d’anuncis es veu involucrat en els estrafolaris deliris d’un vell sabater espanyol que creu que és el mateix Don Quixot de la Manxa. Tot un seguit d’aventures còmiques, cada cop més surrealistes.

‘Camarón: flamenco i revolución’ 

Any: 2018
País: Espanya
Direcció: Alexis Morente
Repartiment: Camarón de la Isla i Documentary
Gènere: documental, biografia

Documental sobre una de las figures més internacionals del flamenc de tots els temps, Camarón de la Isla. Un homenatge en el 25è aniversari de la seva mort i una retrospectiva sobre la seva vida i el seu art.

‘Los extraños: cacería nocturna’

Any: 2018
Duració: 85 min
País: els Estats Units
Direcció: Johannes Roberts
Repartiment: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson i Lewis Pullman
Gènere: terror

Una parella decideix fer un viatge per desconnectar abans de deixar la seva filla -amb molts problemes- a un internat. El viatge, però, es veu interromput per l’arribada d’uns psicòpates que els ataquen.

‘Algo celosa’

Any: 2017
Duració: 102 min
País: França
Direcció: David Foenkinos, Stéphane Foenkinos
Repartiment: Karin Viard, Marie-Julie Baup, Thibault de Montalembert i Anaïs Demoustier
Gènere: comèdia

Una dona madura, divorciada i professora de francès, passa per un procès de transformació de mare adorable a persona gelosa, de la seva filla, de la parella del seu ex, dels seus amics i fins i tot dels veïns.

‘La malvada guineu ferotge’ 

Any: 2017
Duració: 79 min
País: França
Direcció: Renner, Benjamin, Imbert i Patrick
Gènere: animació, infantil

Si algú pensa que el camp és un lloc idíl·lic, s’equivoca. Els animals estan agitats perquè han perdut la seva identitat: la guineu creu que és un pollastre, el conill fa de cigonya, l’ànec pensa que és Santa Claus i molt més!

Aquí trobareu el programa sencer: