L’humorista i artista inclassificable Carles Flavià va voler celebrar l’arribada de l’any 2011 amb una fórmula innovadora: una autoentrevista. Un exercici fidel a l’univers Flavià marcat per la improvisació i l’humor que ens permet conèixer alguns passatges de la seva vida.

Vocació truncada

Flavià va estudiar als Maristes de l’Eixample i a l’Institut Catòlic de París, on va ser testimoni dels fets del Maig del 68. Quan va tornar de París va estudiar teologia a Barcelona, es va ordenar capellà  fent de mossèn a les parròquies de Santa Coloma de Gramenet i Badalona. Sobre la seva primera vocació de sacerdot el presentador reconeix que ja no la practica.

”I ara que és mortal, ha deixat de creure en Déu?… Més que deixar-hi de creure, no ens parlem.”

De fet, Flavià, respon sense reserves sobre el fet d’haver prescindit del sexe durant 15 anys.

”A vostè que tant li agraden les dones, com s’ho va fer per passar 15 anys sense sexe compartit? Si vostè em permet el problema dels capellans avui en dia no són les dones, sinó els nens, més aviat s’ha parlat d’això… a Espanya no, eh! a fora.”

El 1982 va penjar els hàbits i es va fer representant d’artistes com el Gato Pérez, Pepe Rubianes o l’Orquestra Plateria. La seva trajectòria televisiva sempre ha estat lligada a betevé amb programes  d’entrevistes com ‘Kaníbal’ i ‘Jo què sé!’, o els monòlegs de ‘Qualsevol nit pots sortir sol’. Carles flàvia va morir el 20 de març del 2016.