L’encarregat d’obrir el darrer programa de la temporada és el guitarrista Kenny Burrell, a qui recuperem de la seva etapa gravant per a Blue Note i amb portades d’Andy Warhol. A continuació, Burrell col·labora amb Johnny Hodges i amb l’organista Wild Bill Davis. I aquest darrer ens introdueix, gràcies al disc que van gravar junts el 1992, a la música d’Oriol Bordas. Acabem la primera part amb la cantant Annie Ross i el pianista Hank Jones.

Agost no significa vacances i viatges per a tothom, i totes les persones que el passen a Barcelona també tenen dret al jazz. Per això, s’ha creat el Mas i Mas Festival. Escoltem algunes figures que trobem en el seu cartell: Ronald Baker, Michael Kanan i el seu trio, i Charles McPherson i el seu quartet.
Finalitzem el programa i la temporada amb música africana en directe a l’estudi. Alguns músics de jazz han treballat amb músics africans i han intentat viatjar fins a les arrels més fondes de l’estil. Aquestes arrels ens les porta el músic de Mali Harouna Samake, que ens interpreta en directe dues peces del disc ‘Kamale blues’.

Aquí us deixem el programa sencer:

També us deixem dues de les cançons que ens van interpretar en directe Harouna Samake: