L’estilista Uriolo s’estrena com a col·laborador  i, a més, rebem Galgo Lento i Rubén Antón, responsable de la iniciativa Drag is burning

A l’Oriol Robert, aka Uriolo, ja el comptàvem com un més de la família. No només l’entrevistàvem algunes temporades enrere (i parlàvem, és clar, de la Britney, una de les seves icones principals), sinó que la seva feina com a estilista d’un gran nombre d’artistes nacionals de l’escena actual ha ocupat les nostres pantalles ben sovint. Els “looks” dels clips de Rakky Ripper, Sofia Coll o Bea Pelea venen firmats per ell. I ara se suma oficialment a l’equip: un cop al mes, tindrem la seva secció, que posa en alça la relació estreta entre el món de la moda i la indústria musical. I per la seva estrena, us deixem alguns noms: Thierry Mugler, Hunter Schafer, Lil Nas X o Kid Cudi.

No deixem l’expressió merament estètica de costat, perquè rebem també el Rubén Antón, pare de la iniciativa polifacètica Drag is burning. Un projecte difícil de classificar que posa tota l’atenció en l’art del transformisme. O és transvestisme? No, espera: hauríem de dir “drag”? Intentem sortir d’aquests dubtes lingüístics amb ell, que ens porta no una, ni dues, sinó tres exposicions diferents que tenen lloc quasi simultàniament! 

I ens visita Galgo Lento, el projecte musical del Martí Galán, un jove egarenc que, com veureu (li agradi o no), va treure cert profit del confinament de l’any passat, i és que d’ell en va sortir la seva forma i so actual. Coneixem d’on ve la seva capacitat per crear “beats” i gaudim de ‘130 metres’, un dels talls del seu primer àlbum, “Dies i dies”.

Tot això encapçalat per les novetats de Gwen Stefani, Years & Years, Bebe Rexha o l’artista que més bon 2021 està tenint, la joveníssima Olivia Rodrigo! 

Formes, colors, pop en estat pur a l”Habitació 910′ de betevé!