Pau Coya té, ara mateix, dues obres seves ocupant escenaris de Barcelona: ‘Pols de diamant’ al Versus Teatre i ‘Cavallet de mar o el peix invisible’ a la Sala Flyhard. Aquestes dues històries parteixen de la realitat per posar sobre la taula temes d’actualitat que preocupen al seu dramaturg, tots al voltant de les identitats LGTBIQ+. Ens visita amb un dels protagonistes de ‘Pols de diamant’, l’actor Dafnis Balduz, per saber-ne més.

Miquel, per la seva banda, ja va descobrir com canalitzar a través de cançons allò que podia torbar la seva realitat en el seu primer àlbum, “ç”. Després d'”l·l”, ara ens presenta el tercer treball, “ny”, una recopilació de testimonis personals, com un diari en format musical en què es troben talls com ‘Els dibuixos de la 3’ i ‘Sol solet’.

En el cas de Ruïnosa y las Strippers de Rahola, una de les sensacions del moment i un projecte fresc i gamberro com pocs, mai sabràs del cert on acaba la realitat i comença la performance. De fet, el seu primer EP, “Nuestra infancia travestida”, és més aviat una projecció d’una infantesa desitjada, en què el seu autoanomenat subnopunk serveix per cridar tot allò que moltes volem cridar.

Marc Andreu Rosich surt pel Poblenou a preguntar a les veïnes a quin cantant o celebritat ja desaparegut tornarien a la vida per un dia i sembla que hi ha força consens: imagineu amb qui?

Repassem també els llançaments dels darrers dies: el segon àlbum de María José Llergo, el nou senzill de Tokischa, la versió regravada de “1989”, de Taylor Swift, i la cançó que Papa Topo ha fet per a la sèrie ‘La mesías’. A més, us portem la nostra selecció de les millors disfresses de Halloween de les estrelles: Paris Hilton, Rosalía i Janelle Monae van decidir vestir-se d’algunes cantants ben icòniques.

Escolta el programa aquí:

Llista de reproducció: