Palau de la Música per dins visita
Foto: Martí E. Berenguer

El Palau de la Música Catalana celebrarà la tradicional jornada de portes obertes el diumenge 19 de novembre, de 9 a 14 h. Les entrades per visitar l’edifici tenen el preu simbòlic d’un euro. La jornada de portes obertes s’emmarca enguany dins del actes commemoratius de l’Any Domènech i Montaner, i coincideixen amb el centenari de la mort de l’arquitecte.

Les entrades es poden adquirir a internet a través del web del Palau o bé presencialment a les taquilles del Palau. En total hi ha 6.000 entrades disponibles. La recaptació anirà destinarà al Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música.

Què visitar al Palau de la Música?

Els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis), la Sala Lluís Millet, al jardí de columnes, totes elles coronades per capitells de pedra amb motius florals, un tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. El públic accedirà també al foyer i a la plaça, que es convertirà en un espai musical amb un piano cedit pel Concurs Internacional de Música Maria Canals perquè qui ho vulgui pugui tocar una peça musical.

Durant tot el dia es promourà el concurs fotogràfic de la jornada “La millor foto” a través de Twitter i Instagram amb l’etiqueta #PortesObertesPalau. De totes les imatges rebudes, es triarà la millor i el guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones al Cafè del Palau.

A banda, el Palau oferirà, durant les hores de visita de la jornada de portes obertes, un preu especial de 15 euros en la compra d’entrades per al concert Juan de la Rubia & Eugènia Balcells programat per al 18 de gener del 2024.