L’estiu ens ha omplert d’energia i encarem aquesta nova temporada amb moltes novetats. No ens referim només als darrers temes de les nostres estrelles del pop predilectes, sinó a la varietat de seccions que estrenem: tindreu un espai dedicat exclusivament a descobrir “samples”, a “drames pop”, farem safareig del bo i utilitzarem “La màquina del temps” per recordar fets lligats a cançons o cançons lligades a fets.

I per a encarar bé aquesta entrada, comptem amb no un, ni dos, sinó tres convidats! Per començar, una mica de talent nacional amb Cristina Len: la seva veu l’han perfilat, com ens diu, les hores d’escoltar Aretha Franklin o Amy Winehouse. Ella és una mostra més que no cal creuar fronteres per escoltar bon soul.
I, casualitats de la vida, una de les cançons que Len ens marca com a indispensables és ‘Oops!… I did it again’, de Britney Spears, que també és una de les triades per Kristy V, la nostra següent convidada. Nascuda a Holanda, criada a Alacant i resident a Barcelona, aquest any ha començat a publicar la seva música, i ens promet que encara en ve molta més les pròximes setmanes. A banda de Britney, ens porta a Charli XCX com a referent i ens descobreix al novaiorquès Gus Dapperton.

Per rematar el programa, una visita que és quasi una classe magistral: el locutor i DJ Toni Peret. Amb ell parlem de la ràdio musical dels anys 80 i 90, què feia ballar la gent llavors, o de com mesclar música de forma analògica. Els seus imprescindibles són tot clàssics, des dels Bee Gees o Village People als èxits de Whigfield o Mystic.

Ja ho veieu, la tornada al col·le no ens fa por si ens envoltem de pop a l”Habitació 910′ de betevé!