Els seguidors d’Adriana Boho estaven acostumats als seus consells sobre moda i estètica, i no tothom va rebre d’igual manera que la influencer comencés a utilitzar les xarxes per parlar de racisme i, en general, per obrir melons sobre la nostra societat i allò que cal corregir. Però això també forma part del seu ADN i ara ha agafat forma de llibre amb ‘Ponte en mi piel’, que va publicar fa tan sols un parell de mesos. A l‘Habitació 910 parlem amb ella de lluita antiracista, del que costa assumir el paper que un té i com corregir-se quan toca i, és clar, de moda i pop.

I atenció que de llibres va la cosa: connectem amb Juan Sanguino, periodista especialitzat en cultura popular, que presenta ‘Britney: One more time’, una biografia de la princesa del pop il·lustrada per Inés Pérez. I és que mai ens cansarem de parlar d’aquesta icona, la seva història i el seu llegat musical!

Per la seva banda, el duo Apollo T & Moed, naturals de Cornellà, han crescut sobretot amb l’R&B de la dècada dels 90 i l’inici del nou mil·lenni. Així, els seus temes estan influenciats per Mary J. Blige, Missy Elliott, Timbaland o Jennifer López. Com a mostra, ‘Rich girl’, el nou senzill,que forma part de “Semao”, el seu àlbum debut del pròxim mes de juny.

I agafeu aire, que aquesta setmana ve carregada de novetats: clip nou de Rosalía, el segon àlbum d’Amaia o els senzills de LVL1, Tove Lo, Karol G i Shakira amb Rauw Alejandro… Caram, el pop no para!

Escolta el programa en la seva versió radiofònica aquí:

Llista de reproducció: