En aquesta edició de l’’Habitació 910’ ens fixem en quins han estat els èxits més memorables. No falten, doncs, Rosalía, Cardi B o J Balvin (acompanyat d’aquestes dues, precisament). Tampoc oblidem l’agredolç any d’Ariana Grande, qui, més enllà dels detalls personals, pot celebrar el gran èxit i reconeixement de tot el que ha anat publicant i que fa escassos dies encara presentava un nou tall, ‘imagine’, que us presentem ja mateix. Serà el vinent un any tan prolífic per a ella?

Entre les moltes coses que si que comencem a visualitzar de cara al 2019, hi trobem també a Ciccio, un “yo me lo guiso, yo me lo como” que amb dos singles ja comença a cridar-nos l’atenció. Parlem amb ell per a saber una mica més de les seves creacions, els referents i la seva projecció.

Però no oblidem les dates, i hi haurà qui ja hagi encetat els torrons. Per a tots aquests, i pels que no també, deixem caure alguns dels clàssics nadalencs, com l’arxi-conegut ‘All I want for Christmas’ de Mariah Carey o el ‘Jingle Bell Rock’, però també alguns de revistats per estrelles pop: no us podeu perdre, entre d’altres, l’intens ‘(Happy Xmas) War is over’ que s’han marcat Mark Ronson i Miley Cyrus.

Un any més que ens acomiada, però un any ple del millor pop! Ja ho sabeu, repasseu-lo amb nosaltres aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí: