No són ciclistes professionals però, avui, els usuaris del poliesportiu de l'Espanya Industrial lluitaran pel mallot groc. S'enfrontaran amb la desena etapa del Tour de França que va des d'Escaldes-Engordany fins a Revel. Són 197 quilòmetres que aquests esportistes reproduiran a petita escala durant la sessió d'espíning. VÍCTOR BERMÚDEZ, responsable del CEM Espanya Industrial "El dissabte vam tenir tres abandonaments. Va ser el tourmalet i pujar a 68 pedalades per minut en una estona i molta resistència cansa." Fins al 24 de juliol, viuran les 21 etapes de la competició. En total són 58 ports de muntanya, dues contra rellotges i 39 esprints. Un repte que els usuaris agafen amb ganes. JORDI TORRES, usuari del CEM Espanya Industrial “La primera vegada. Està molt bé. A més ha vingut més gent i això és una motivació.” Els poliesportiu sortejarà sis equips del Tour de Franca entre tots els ciclistes que s'hagin enfrontat com a mínim amb 15 etapes. Les sessions dels dies de cada dia tindran una durada de 50 minuts i sumaran un punt, mentre que les dels dissabtes s'allargaran dues hores i puntuaran el doble.

No són ciclistes professionals, però els usuaris dels poliesportius de l’Espanya Industrial i la Bordeta lluiten per aconseguir el mallot groc del Tour de França. Durant el juliol, els amants de l’espíning podran participar en les sessions que reprodueixen el recorregut d’aquesta cursa mítica. En total hi haurà 21 etapes de competició, 58 ports de muntanya, dues contrarellotges i 39 esprints. Tot un repte.

Les sessions seguiran el calendari del Tour de França, amb dos dies de descans (11 i 19 de juliol). Els dies de cada dia les classes tenen una durada de 50 minuts, mentre que els dissabtes hi ha etapes especials de dues hores que sumen el doble de punts en la competició. Entre tots els participants que hagin completat un mínim de 15 etapes, els poliesportius sortejaran sis equips del Tour.

Per poder creuar la línia meta, els organitzadors asseguren que cal una certa preparació en el món de l’espíning. Tot i que la resistència la posen els usuaris, no és estrany veure com alguns dels participants abandonen abans d’acabar les etapes més dures.