Aquestes imatges són obra d'una quinzena de persones, algunes d’aficionades i d'altres de professionals de la fotografia, que es van apuntar al taller que organitza el Jordi. L'activitat consisteix a capturar els moments d'un dissabte d'un barri poc fotografiat. Aquest cop, el Bon Pastor. JORDI OLIVER, fotògraf i organitzador del taller "Són barris perifèrics i el que volem és demostrar i ensenyar a la gent i fotògrafs que aquests barris no són tan diferents del que es pensaven." Cap d'ells viu al barri i cadascú n'ha extret les seves conclusions després d'un dia trepitjant i captant aquestes instantànies. TONI GARRETA, participant "El barri aquest té unes característiques totalment diferents de qualsevol altre barri. Les casetes petites, tot això, la poca cosa que queda perquè ho estan tirant a terra, però això és interessant." MEQUÈ EDO, participant "El pont aquest i la mirada d'aquesta zona tan bonica i preciosa i aquestes gents jugant i mirant, per mi era una imatge, un símbol de futur esperançador." Aquesta exposició col·lectiva es pot veure fins al 6 de novembre al centre cívic del barri.

La mostra és fruit d’un taller de fotografia impulsat per Jordi Oliver, en què els participants van recórrer els carrers més emblemàtics del Bon Pastor, van interactuar amb els veïns i van descobrir racons i locals amb caràcter. Aquest fotògraf proposa descobrir els barris perifèrics de la ciutat i immortalitzar el dia a dia en postals quotidianes. D’aquesta manera els fotògrafs principiants i professionals documenten la realitat d’aquestes zones, sovint poc conegudes, de la ciutat i de l’àrea metropolitana.

Jordi Oliver és un fotògraf especialitzat en fotografia de denúncia social. Va començar la carrera professional als anys 90 i ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals. Des de fa més d’una dècada participa en produccions de cinema documental.