Són veïns i veïnes del Raval que fan saber què els agrada del barri i què creuen que s’ha de canviar. D’aquesta manera han decidit contribuir al Pla d’Actuació del Districte. SUSI ÁLVAREZ, associació Ravalnet “Ellos viven en el barrio, y bueno se lo trabajan, se lo quieren, y era una forma de decir la suya tanto lo que les gusta como lo que no y tanto los jóvenes como los adultos coincidían bstante.” La iniciativa va sorgir de l’Associació per a Joves Teb i de la xarxa ciutadana Ravalnet. Han treballat tots els temes en assemblea i el vídeo és el resultat de més de dos mesos de feina. La majoria dels participants han coincidit a l’hora de parlar de les virtuts i mancances del barri. ALEXANDRA BOZONET, associació Ravalnet “Va ser el tema de la diversitat que hi ha al barri, o sigui, que això és molt enriquidor. A nivell de millores es va tocar molt el tema de la neteja del barri, per part dels joves, es va parlar molts dels espais per jugar, els espais verds. ” El vídeo s’ha enviat a l’Ajuntament. Ara, esperen que les aportacions que s’inclouen es tinguin en compte en el moment de redactar el nou Pla d’Actuació del Districte.

Veïns del Raval que participen en les activitats de l’Associació per a Joves Teb i en la xarxa ciutadana Ravalnet han fet arribar al districte un vídeo en què expliquen les necessitats del barri. Les principals demandes que volen que es tinguin en compte en l’elaboració del Programa d’Actuació Municipal són més espais públics, habitatge i neteja.

Entitats, veïns i tothom qui vulgui pot participar, des de fa uns mesos, en l’elaboració del PAM i dir al nou govern municipal com vol que sigui la ciutat. Ho poden fer a través de diferents eines que l’Ajuntament ha posat a disposició dels ciutadans i amb les quals es conformarà el Pla d’Actuació Municipal de cada districte i el Pla d’Actuació Municipal per al conjunt de la ciutat. D’aquesta manera l’administració coneix les inquietuds i prioritats dels veïns i estudia si les poden incorporar al PAM. Des del districte de Ciutat Vella, veïns del Raval usuaris de l‘Associació per a Joves Teb i de la xarxa ciutadana Ravalnet els han fet arribar un vídeo.