Després d'enderrocar els antics tallers que hi havia i d'iniciar les obres de microurbanització d'una part d'aquesta extensa finca del Guinardó per condicionar-la, ara l'Ajuntament n'està definit els usos. Des del consistori asseguren que comptaran amb els veïns per fer-ho. Ells volen que el terreny es destini íntegrament a zona verda i a horts urbans i han preguntat al consistori sobre el projecte d'equipaments esportius que està previst que s'hi construeixi. MERCEDES DIAZ, AV Joan Maragall del Guinardó "Que sí, que sí, que nosaltres podrem demanar l'opinió del veïnat i que podem intervenir en aquest projecte, però estem encara en 'stand by', que no hem rebut resposta." Aquest projecte és el que va pactar l'equip de govern amb el Partit Popular per desencallar l'operació de compra de l'espai. Des del districte expliquen que els més de 15.000 metres permetran que hi hagi espai per a tot. FRANCINA VILA, regidora d'Horta-Guinardó "Podem tenir un espai de lleure, una zona més condicionada amb espais de gaudi, poden ser des de jocs infantils, jocs per a gent gran, etc. A la part nord i a la part sud sí que es treballa perquè hi hagi un equipament més tancat, que pugui donar resposta a les persones que practiquen l'esport en un entorn tancat." El que sí és segur ja és que prop d'on anirien aquests equipaments esportius hi haurà l'edifici de serveis de Parcs i Jardins que donarà cobertura a tot el Parc dels Tres Turons. Tot i que els veïns asseguren que no hi estan en contra s'hi mostren reticents perquè temen que cada cop quedi menys de l'espai verd que ells demanden.

Els veïns volen que el terreny es destini íntegrament a zona verda i a horts urbans. Des del districte expliquen que els més de 15.000 metres  permetran que hi hagi espai per a tot. “A la part nord i a la part sud sí que es treballa perquè hi hagi un equipament més tancat, que pugui donar resposta a les persones que practiquen l’esport en un entorn tancat” ha explicat la regidora del districte Francina Vila.

El que sí és segur ja és que prop d’on anirien aquests equipaments esportius hi haurà l’edifici de serveis de Parcs i Jardins que donarà cobertura a tot el Parc dels Tres Turons.