AGATHA ALBERO, coordinadora de l'Espai Cuina'm "L'Espai Cuina'm és un espai gastronòmic però un espai de barri, que vol apropar la cuina a tothom i sobretot tornar als bons costums, tornar a cuinar però també fer cultura." Programen diversos tallers de cuina des d'una sala especialment habilitada al Mercat de la Vall d'Hebron. Des d'aquí promouen la cuina feta amb un producte fresc i de temporada. És una iniciativa amb què els paradistes del mercat volen apropar-se al barri i arribar a nous clients. NÚRIA PEDRO, portaveu de Concessionaris del Mercat Vall d'Hebron. "Tenim un públic, normalment tots els mercats municipals que no estan renovats, una mica gran i volíem captar un públic més jove, un públic que busca alguna cosa més a part de venir a fer la compra com va als supermercats, que trobés uns altres al·licients." En són un exemple els participants en un dels tallers que ha organitzat l'espai. Aquest de tast i maridatge de vins amb formatges. DANI BORONAT, participant de l'Espai Cuina'm "M'agrada molt anar a comprar, però estic una mica perdut i sempre vas mirant llibres i coses per Internet però falta aquest punt de connexió amb algú que t'ensenyi com es fa." LAURA SOLANILLA, participant de l'Espai Cuina'm "Un lloc on t'expliquen els productes, com menjar-los i, a més, com gaudir fent-ho, jo penso que és un luxe." De moment, en un trimestre, més de 200 persones han passat per aquest espai de cuina, que anirà ampliant l'oferta de tallers en funció de la demanda dels assistents.

Els paradistes del Mercat de la Vall d’Hebron han posat en marxa una iniciativa per apropar-se al barri. Es tracta d’un espai on fan tallers de cuina en què els productes frescos i de temporada són els protagonistes. Només fa un trimestre que està en funcionament però els responsables ja pensen a ampliar-ne l’oferta en el futur.