Ambient relaxat en els darrers entrenaments d'hoquei al Club Patí Congrés. Els equips de les categories infantil i júnior marxen de vacances contents amb la feina feta aquesta temporada. Ambdós equips s'han proclamat campions de la Copa Federació. A més, l'infantil és el primer cop en la història del club que guanya aquest guardó. FERRAN CUSSÓ, coordinador del CP Congrés "Des de gener no hem perdut cap partit, els nanos ho fan bé, són ordenats, hi posen ganes, no falten a entrenar-se, ho fan bé... tot el que es necessita, no hem inventat res. I el júnior són júnior de segon any que ja tenen força nivell de sempre i per a ells és una alegria addicional." MARTÍ FERRER, jugador de la categoria júnior del CP Congrés "És l'últim any que acabem de jugar l'etapa formativa de l'hoquei i és un premi per l'esforç que hem fet durant tots aquests anys i com a equip, que som un equip que hem estat tots els anys junts i hem anat creixent junts, ha sigut com una satisfacció molt gran." Els partits de l'eliminatòria es van disputar en aquesta pista. La Copa Federació és el primer campionat oficial que organitza aquest club gràcies a les millores que s'hi han fet aquest any. POL PERPINYÀ, jugador de la categoria infantil del CP Congrés "El fet de jugar a casa jo crec que ens va ajudar bastant, ja ens coneixíem la pista." YERAY CEBRIÁN, jugador de la categoria júnior del CP Congrés "Guanyar alguna cosa aquí és increïble i si a sobre tenim una coberta nova i tot nou, doncs fantàstic, ens ho vam passar molt bé." Amb la copa a la mà, els jugadors, de 15 i 20 anys respectivament, tornaran a finals d'agost a entrenar-se com fins ara, més de quatre hores setmanals. RAMON AGUINALIU, jugador de la categoria infantil del CP Congrés "No canviarà res, tot seguirà igual, seguirem sent humils i anant endavant entre tots i ja està."

La Copa Federació és una competició que juguen els equips que no s’han classificat per a preferent a la Lliga. En la final, l’equip infantil es va imposar per 3-2 al CP Vic C i el júnior va derrotar per 4-2 el CE Lleida Llista Blava. A més, l’infantil és el primer cop en la història del club que guanya aquest guardó. I des del mes de gener no havien perdut cap partit.

A finals d’agost tornaran a entrenar-se com fins ara, més de quatre hores setmanals, per afrontar-se a una nova temporada d’hoquei.